Gå til hovedindhold

Dansk Bioøkonomi Konference 2023

Konference afholdes den 4. - 5. oktober på Engestofte Gods på Lolland.

Indhold

  DANSK BIOØKONOMI KONFERENCE 2023 - den 4. – 5. okt. på Engestofte Gods på Lolland.

  Vi står midt i verdenshistoriens største ressource-disruption, og i Danmark har vi de bedste betingelser for at dyrke alle fremtidens ressourcer: biomasse til fødevarer, materialer og grøn energi.

  For at sikre bæredygtig værdiskabelse med bio-ressourcerne, har vi brug for hele paletten af viden, innovationslyst og investeringer – og en vigtig nøgle er netværk og tværfaglighed.

  Målet med bioøkonomikonferencen er at bidrage til implementering af bioøkonomiens potentialer i form af nye bæredygtige produktioner og produkter, hvor styrkede økosystemer og øget biodiversitet indgår i løsningerne. Vi skal arbejde for, at biomasse fra land og vand dyrkes, høstes og anvendes bæredygtigt i et biobaseret regenerativt samfund.

  Deltagerne i konferencen repræsenterer de nye værdikæder og spænder fra forskere, producenter, landbruget, investorer, embedsværk til uddannelser m.fl.

  For bedre at kunne samle interessenter fra hele landet og for at give mere plads til samtaler og networking løber konference i år over 2 dage. Således starter vi ved frokosttid dag 1. Der er fælles middag om aftenen og 3 spændende spor, man kan vælge imellem næste formiddag, før programmet afsluttes med frokost.

  Sæt X i kalenderen 4.-5.oktober.