Gå til hovedindhold

Dansk Bioøkonomi Konference 2023

Konference afholdes midt i BIO-land på Engestofte Gods på Lolland den 4. - 5. oktober.

Indhold

  Se hele programmet her, og tilmeld dig hele eller dele af konferencen: 

  Program

  Se programmet for hele konferencen her

  DANSK BIOØKONOMI KONFERENCE 2023 - den 4. – 5. okt. på Engestofte Gods på Lolland.

  I Danmark har vi de bedste betingelser for at dyrke og forarbejde alle fremtidens ressourcer: biomasse til fødevarer, materielle goder (byggeri, bioplast, rengøringsmidler, textil m.m.m.) -og restsidestrømmene til grøn energi.

  For at sikre bæredygtig værdiskabelse med bio-ressourcerne, har vi brug for hele paletten af viden, innovationslyst og investeringer – og en vigtig nøgle er netværk og tværfaglighed.

  Målet med bioøkonomikonferencen er at give deltagerne ny viden og netværk til samarbejder om nye bæredygtige produktioner og produkter, hvor styrkede økosystemer og øget biodiversitet indgår i løsningerne. Vi skal arbejde for, at biomasse fra land og vand dyrkes, høstes og anvendes bæredygtigt i et biobaseret regenerativt samfund. Konferencen skal medvirke til at indløse bioøkonomiens potentialer i Danmark.

  Deltagerne i konferencen repræsenterer de nye værdikæder og spænder fra forskere, producenter, landbruget, investorer, embedsværk til uddannelser m.fl.

  For bedre at kunne samle interessenter fra hele landet og for at give mere plads til samtaler og networking løber konference i år over 2 dage. Således starter vi ved frokosttid dag 1. Der er fælles middag om aftenen og 3 spændende spor, man kan vælge imellem næste formiddag, før programmet afsluttes med frokost.

  Mød - se og smag fremtidens produkter på udstillingen: 

  EcoCocon Danmark  -   Insektprotein  -   BioPod container  -   Nordinvent  -  Møn Tang  - Green Passion  -   Nature+ , Nikolova/Aarsø arkitekter  -  Fejø krabber  -  Algiecel  -   Lollands Bank  -  Birkelink  -  Food & Bio Cluster DK -  Verdens Bedste Fødevarer  - Teknologisk Institut - Lollands Bank - Ingrediensteamet fra Fødevarestyrelsen.

  Tilmelding til konferencen HER

  Tilmeldingsfrist onsdag den 27. september.