Gå til hovedindhold

Dansk Bioøkonomi Konference 2022

Onsdag den 2. november afholdes årets bioøkonomi-konference på Engestofte Gods.

Indhold

  Forrige Næste

  Planlægningen af Dansk Bioøkonomi Konference 2022 er godt i gang, og formiddagens temaer er på plads: 

  Rammer for grøn omstilling; Har vi biomasse nok?; Vil kunderne betale for bæredygtighed?; Hvem finansierer?; Debat: Hvad skal der til for at skabe grøn omstilling i praksis?

  Tilmeldingen til årets konference åbner i august. 

  Læst foreløbigt program her

  Eftermiddagens 3 spor

  Med samarbejde og udbygning af demonstrations-, test- og opskaleringsfaciliteter i region Sjælland, arbejdes der på at skabe en let tilgængelig , økonomisk attraktiv og hurtig vej for validering af nye ideer fra laboratorie til fuldskala i international klasse. Fra sidstrømme til fødevarer og andre hyldevarer. Hør hvordan og giv dit input.

   

  Oplæg og debat skal medvirke til at skabe øget fokus på afgrøder, der kan gro på våde lavbundsjorde eller bidrager med særlig høj kulstoffangst og kan lagre kulstof via anvendelse f.eks. i byggeri.  Kan vi dyrke nye forretningsmuligheder, som samtidig hjælper på lokale og nationale CO2-regnskaber og understøtter biodiversitet?

   

  Et helt nyt og spændende emne på Dansk Bioøkonomi Konference er de store potentialer i dyrkning og anvendelse af svampe både som sunde fødevarer, til materialer og byggeri.