På grund af nye corona-retningslinjer hos mange af konferencens oplægsholdere er mange desværre forhindrede i at deltage, og derfor har Guldborgsund Kommune valgt at udskyde konferencen til næste år. 

_________________________________

Kom og hør om DI´s fokus på Danmark, som grønt foregangsland, hvordan Frej arbejder for et bæredygtigt fødevare-Danmark, hør om biogas, om den vigtige kobling mellem jordbrug og vandbrug, der kan medvirke til at sikre bæredygtighed og mange andre af de mest spændende aktiviteter fra bioøkonomiens vækstlag.

Vi efterlever naturligvis de krav der måtte være i forhold til retningslinjer omkring corona, når konferencen afholdes og tager de nødvendige forholdsregler.
 
I år har vi udvidet konferencen til to dage. Første dag foregår som I kender den med spændende oplæg om formiddagen og tre efterfølgende spor; Havets ressourcer, Grøn-energi-symbioser, Big Data og robotter i landbruget.
 
Dagen afsluttes med en Verdensmåls-middag på Hotel Saxkjøbing, hvor der er tid til at netværke og drøfte dagens oplæg.
Dag 2 starter med et besøg hos Visual Climate Center, som bruger data fra NOAA- og NASA til at visualisere udvikling og status på kloden. Derefter er der besøg på havbruget AquaPri.