Program 2019 ses her .

Præsentationer fra konferencen findes nedenfor.

 

Formiddagens program 

Nye produktionsformer kan gavne klima og bæredygtighed Uffe Jørgensen, CBIO/AU

Bæredygtig forretning med FNs verdensmål Gitte Joo Madsen, Unibio A/S

Bæredygtigt protein "Made in Denmark" Lars Hvidtfeldt, Dansk Protein Innovation

Biomaterialer som nyt dansk forretningsområde Asbjørn Børsting, Det Nationale Bioøkonomipanel

Protein og kostfibre fra ølbrygning - Agrain Karin Beukel, Circular Food Technology

Kan sukkerroer kick-starte bæredygtig dansk produktion af biopolymerer? John Jensen, Nordic Sugar

Funding som gør en forskel - Crowd funding Nicolai Jæpelt COOP Crowdfunding

 

SPOR 1 - Biomaterialer

Potentiale i udnyttelse af lokal biomasse til tekstil Birgit Bonefeld, Green Biorefinery Tech. AU

Hvordan kan en Region støtte overgang til bio-materialer? Rasmus Nielsen, Reg. Hovedstaden

Hvorfor organic recycling - Komposterbare løsninger Heidi von Bülow, Maistic Bio Group

Håndtering af komposterbart plast i cirkulær økonomi Morten E. Gyllenborg, Solum A/S

Bio-case fra en plastproducent - SP Moulding Flemming Christiansen, SP Moulding

Pitch Økonomisk bæredygtighed Claus Madelung, Business Lolland-Falster

 

SPOR 2 - Innovative produkter og koncepter

Melormedyrkning i stalden - erfaringer fra en frontløber Dorte Svenstrup, Heimdal Entofarm

Roeblade og strandopskyl - Økonomisk bæredygtigt larvefoder? Lars-H. L. Heckmann, Teknologisk Inst.

Status på proteinraffinering af grøn biomasse Sven Thormählen, Biomass Protein

Perspektiver i grøn ammoniak - transport fuel og gødning? Emil Drazevic, Inst. f. Ingeniørvidenskab AU

Biogas - Katalysator for grøn omstilling - næste skridt? Bruno Sander, Foreningen Biogasbranchen

Bæredygtig landbrugsproduktion under transparente solceller Michael Vater, Better Energy A/S

 

SPOR 3  - Blå bioøkonomi

Agri-Aqua Innovation Denmark & Virtual reality formidling af akvakultur Brian Thomsen, Dansk Akvakultur

Muslinger - business cases baseret på opsamling af næringsstoffer Per Dolmer, Orbicon

Fisk på stald - bæredygtige bundlinjer hele vejen rundt Jonas Rubæk

Produktion af dværgregnorme - lokale omega3-fedtsyrer til fiskefoder Martin Holmstrup, AU & Kirsten Engell-Sørensen Fishlab

Blå turisme - oplevelsesøkonomi og løftestang til havbaserede fødevarer?  M.L. Friderichsen, Gate21

Blue platform - vidensdeling om blå bioøkonomi omkring Østersøen Efthalia Arvaniti, Submariner network

 

SPOR 4  - Fra ide til hyldemeter - bæredygtige fødevarer

CASE Foreningen for fremme af afsætning af vildt Christian Clausen, formand

CASE Postholderend sted - udvikling af nye fødevarer med lokale råvarer Birte Pawlik, ejer og udvikler

Erfaringer med produktion og afsætning af lokale fødevarer - og kan man hænge FNs verdensmål på et juletræ Lars Hvidtfeldt, Kirstineberg A/S

 

QUINELLA - opskrift og verdensmål

Fælleskøkkenets opskrift på quinella

Quinella - eksotisk ret med lokale råvarer scorer højt bæredygtighed Per Dolmer, Orbicon