Program 2019 ses her .
Præsentationer fra konferencen findes nedenfor.
Formiddagens program
Nye produktionsformer kan gavne klima og bæredygtighed Uffe Jørgensen, CBIO/AU
Bæredygtig forretning med FNs verdensmål Gitte Joo Madsen, Unibio A/S
Bæredygtigt protein "Made in Denmark" Lars Hvidtfeldt, Dansk Protein Innovation
Biomaterialer som nyt dansk forretningsområde Asbjørn Børsting, Det Nationale Bioøkonomipanel
Protein og kostfibre fra ølbrygning - Agrain Karin Beukel, Circular Food Technology
Kan sukkerroer kick-starte bæredygtig dansk produktion af biopolymerer? John Jensen, Nordic Sugar
Funding som gør en forskel - Crowd funding Nicolai Jæpelt COOP Crowdfunding
SPOR 1 - Biomaterialer
Potentiale i udnyttelse af lokal biomasse til tekstil Birgit Bonefeld, Green Biorefinery Tech. AU
Hvordan kan en Region støtte overgang til bio-materialer? Rasmus Nielsen, Reg. Hovedstaden
Hvorfor organic recycling - Komposterbare løsninger Heidi von Bülow, Maistic Bio Group
Håndtering af komposterbart plast i cirkulær økonomi Morten E. Gyllenborg, Solum A/S
Bio-case fra en plastproducent - SP Moulding Flemming Christiansen, SP Moulding
Pitch Økonomisk bæredygtighed Claus Madelung, Business Lolland-Falster
SPOR 2 - Innovative produkter og koncepter
Melormedyrkning i stalden - erfaringer fra en frontløber Dorte Svenstrup, Heimdal Entofarm
Roeblade og strandopskyl - Økonomisk bæredygtigt larvefoder? Lars-H. L. Heckmann, Teknologisk Inst.
Status på proteinraffinering af grøn biomasse Sven Thormählen, Biomass Protein
Biogas - Katalysator for grøn omstilling - næste skridt? Bruno Sander, Foreningen Biogasbranchen
Bæredygtig landbrugsproduktion under transparente solceller Michael Vater, Better Energy A/S
SPOR 3 - Blå bioøkonomi
Hvordan sikres bæredygtighed - og hvor bevæger begrebet sig hen? Marianne Thomsen, AU
Muslinger - business cases baseret på opsamling af næringsstoffer Per Dolmer, Orbicon
Fisk på stald - bæredygtige bundlinjer hele vejen rundt Jonas Rubæk
Blå turisme - oplevelsesøkonomi og løftestang til havbaserede fødevarer? M.L. Friderichsen, Gate21
SPOR 4 - Fra ide til hyldemeter - bæredygtige fødevarer
CASE Foreningen for fremme af afsætning af vildt Christian Clausen, formand
QUINELLA - opskrift og verdensmål
Fælleskøkkenets opskrift på quinella
Quinella - eksotisk ret med lokale råvarer scorer højt bæredygtighed Per Dolmer, Orbicon